U krijgt een pup! Wat een feest! Zo’n vertederend klein bolletje hond pakt iedereen meteen in. Maar toch loop je al gauw tegen dingen aan: hij bijt zo, hij maakt dingen stuk of hij wordt maar niet zindelijk….
Op de puppycursus is veel aandacht voor alle vragen met betrekking tot de nieuwe huisgenoot. De eerste les is een privéles van 45 minuten om al deze vragen uitvoerig te kunnen behandelen. De andere 4 lessen zijn groepslessen waarin de pups ook met elkaar mogen spelen zodat we kunnen leren wat leuk spel is en vooral wanneer we het spel beter kunnen stoppen. De lessen zijn vooral gericht op het laten wennen van de pup aan de omgeving en aan alle nieuwe dingen in zijn leventje. Ook wordt een begin gemaakt met gehoorzaamheid. Het doel is dat de pup (en de baas!) een goede start krijgen waardoor problemen later worden voorkomen. Belangrijk dus voor elke hond!

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor de pup in huis komt. Dan kan ik alvast wat tips geven waardoor veel problemen kunnen worden voorkomen. Neem contact op voor de mogelijkheden! Ook kan er een adviesgesprek plaatsvinden voordat er een keus voor ras/pup gemaakt is! Het is tenslotte een hele beslissing!