Basis Cursus

Over de basis cursus

Deze cursus is geschikt voor alle honden vanaf 12 weken! Deze cursus volgt op de puppycursus maar je kunt ook zonder eerdere cursuservaring met je hond instromen.

Tijdens de basis cursus leer je jouw hond de basisgehoorzaamheid en leer jij als geleider hoe je het beste om kunt gaan met moeilijke situaties. Bovendien krijg je allerlei tips en trucs mee om van je hond een sociale stabiele viervoeter te maken!

In combinatie met leuke oefeningen, spelletjes en gehoorzaamheidstraining afgewisseld met theorie wordt er gewerkt aan de basisgehoorzaamheid maar vooral ook aan de band en relatie tussen jou en je hond.

Werkwijze:

Omdat honden al zoveel indrukken te verwerken krijgen werken we tijdens basiscursus met groepjes van maximaal 6 honden. Zo hebben de honden de ruimte die ze soms nodig hebben en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht.
Bovendien wordt er na de les niet standaard gespeeld maar wordt er bij sommige lessen bewust gekeken naar de juiste vorm van spel!

Deze cursus is aan te raden als vervolg op de puppy cursus, herplaatsers of honden waar je op volwassen leeftijd ook nog wat mee wilt gaan doen!

Heb je met jouw hond ergens anders puppycursus gedaan of geen puppycursus gedaan? Geen probleem! Dan plannen we gewoon voordat de cursus begint een privé kennismakingsles in. Deze les krijgt je kosteloos als je vervolgens de jonge hondencursus of privelessen gaat volgen.