Buitenlessen

Buitenlessen

Lessen in de natuur! Hoe tof is dat? Gewoon ongedwongen met je hond aan de slag in de omgeving waar hij zich het lekkerst voelt! Dat is wat de buitenlessen inhouden. Nu gaan we de oefeningen die we op het veld hebben gedaan in de (dagelijkse) praktijk brengen.
Vijf lessen in de prachtige natuur van o.a. Nunspeet en Biddinghuizen. De lessen zijn om de week en is het slecht weer? Dan schuiven we de lessen gewoon een weekje op! Het moet natuurlijk wel leuk zijn!

Tijdens de lessen maak je kennis met enige hondensporten, onderhoud je de basisgehoorzaamheid en leer je wat je zoal tijdens je wandelingen nog meer kan doen om het leuk te maken! Zo worden jouw uitjes na deze lessen echt een feestje!

Daarnaast is er veel ruimte voor de honden om los met elkaar te spelen en hun dingetje te doen. Er wordt dan uitleg gegeven over hondengedrag. De les/wandeling duurt ca. 1 uur per keer.

Startdata en opgeven:
De lessen worden gegeven op zaterdagmiddag.

Deze lessen kosten €95,-.

Om het overzicht te bewaren is er ruimte voor maximaal 5 honden in de groep. Natuurlijk mag je met meerdere gezinsleden meekomen voor deze lessen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Voorwaarden om mee te kunnen doen aan de buitenlessen zijn:
– de hond moet los van de lijn kunnen;
– cursisten kunnen na de Basiscursus doorstromen;
– voor de nieuwe cursisten: de hond moet zijn basiscommando’s kennen;
– de hond moet sociaal zijn naar andere honden.

Twijfel je of jouw hond geschikt is?
Dan kunnen we altijd vrijblijvend en gratis een kennismakingsles in plannen om te kijken waar je met je hond staat en of je mee kan doen met deze groepslessen. Je kunt altijd even contact opnemen met nummer 06-23957750!