Korte Puppy Cursus

Samen op ontdekkingsreis.....

Puppy cursus

Tijdens de puppycursus leer je niet alleen basiscommando’s waarmee je je pup kunt trainen, je leert ook heel veel over je eigen houding en gedrag en het effect dat je daarmee hebt op je pup.

Daarnaast is het belangrijk dat je jouw pup een goede socialisatie geeft. Dit is misschien nog wel belangrijker dan het trainen van de commando’s. Socialisatie kan je namelijk maar één keer doen, commando’s kan je een heel leven lang aanleren.

Bovendien mag je als cursist altijd bellen, appen of mailen als je thuis tegen iets aan loopt! En dat is fijn want z’n nieuwe pup in huis levert vrijwel altijd een hoop vragen en onzekerheden op!

Instromen:

Continue instroom is mogelijk. Puppycursus wordt doorgaans gegeven op de zondagochtend om 09.15 uur en 11.00 uur.
Aanmelden kan telefonisch of via de app: 06-23957750 en via de mail: info@hond-en-begeleiding.nl. We maken dan snel een afspraak voor de eerste (privé)les.

 U kunt ook puppyles volgen gedurende de zomervakantie (juli en augustus)!

Ook individuele puppycursus (aan huis) is mogelijk. Biddinghuizen, Dronten, Nunspeet of Harderwijk etc.

 

Wat gaan we leren?

Deze puppycursus is uitsluitend voor pups van 8 tot 16 weken. Dit omdat deze cursus vooral is ingericht op de socialisatie van je pup en de moeilijkheden die je als eigenaar kan ervaren bij een jonge pup.

De eerste les is een privéles. Graag wil ik uitgebreid kennismaken met jou en de pup! Je kunt al je vragen stellen en we beginnen met wat oefeningen.

Er komen in de lessen diverse zaken aan bod, zoals;

  • Omgaan met andere honden;
  • Omgaan met de wereld
  • Focus & Aandacht voor de baas;
  • Wandelen & Hierkomen.

Krijg je binnenkort een pup dan mag je altijd vrijblijvend met een les mee komen kijken! Ook is er een mogelijkheid om een pre-puppyconsult te doen. Hierbij kan ik adviezen geven over raskeuze, opvoeding etc. nog voor de pup in huis is, cq. is aangeschaft!

De korte puppycursus bestaat uit 5 praktijklessen.

Omdat we in kleine groepjes trainen kan jouw pup in 5 lessen al heel veel leren en is dan klaar voor de basiscursus om de gehoorzaamheidsoefeningen (verder) te leren.

Is je pup ouder dan 12 weken kan je al direct meedoen met de basiscursus. Hierbij staat de basisgehoorzaamheid en het opvoeden tot een sociale huishond meer centraal.